Зареждане

Дъстин Поарие с изненадваща прогноза за битката между Холоуей и Геджи

Дъстин Поарие с изненадваща прогноза за битката между Холоуей и Геджи
Публикувано на: Февруари 7, 2024 в 00:00 ч
Звездата на UFC Дъстин Поарие даде мнението си за предстоящия сблъсък между Джъстин Геджи и Макс Холоуей.

На UFC 300 титлата на BMF ще бъде поставена на карта, когато Джъстин Геджи ще защитава срещу Макс Холоуей. Тези двама мъже са смятани за едни от най-вълнуващите бойци в ММА днес, което би трябвало да доведе до всемогъщ сблъсък.

Един човек, който познава доста добре и двамата, е Дъстин Поарие. В хода на кариерата си той се е изправял два пъти и срещу двамата. Срещу Холоуей той има рекорд 2-0, а срещу Геджи - 1-1.

Както можете да си представите, феновете са доста заинтригувани да чуят мнението му за предстоящия им сблъсък - което той даде по време на скорошно интервю.



"Мисля, че бих заложил на Макс", каза Поарие. "Видях много хора в интернет да казват "Макс ще е твърде малък"... но Макс е голям човек. Двамата с Геджи сигурно са с едно и също тегло...

"Неговият тайминг, обхват, издръжливост. Монетата е хвърлена, но ако залагах, щях да заложа на Макс."

Със сигурност има път към победата за Макс Холоуей, ако той наистина успее да раздвижи играта си. В същото време всички знаят колко опасен е Джъстин Геджи - и той иска да докаже това още веднъж на най-голямата възможна сцена.

Кой знае, може би Поарие ще влезе там за трилогия срещу победителя в бъдеще. Така или иначе, във въздуха витае голямо вълнение.

Съгласни ли сте с прогнозата, направена от Дъстин Поарие?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес