Зареждане

Даниел Кормие: Махачев ще се бие с Оливейра, Гейджи и Порие

Даниел Кормие: Махачев ще се бие с Оливейра, Гейджи и Порие
Публикувано на: Ноември 27, 2023 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в две тегловни категории, а сега член на Залата на славата, Даниел Кормие вярва, че следващият съперник на Ислам Махачeв ще бъде бразилецът Чарлз Оливейра.

Според Кормие реваншът на бойците трябва да се състои през първото тримесечие на 2024 година. Припомняме, че по-рано Махачев каза, че би искал да се бие преди средата на март. Ислам иска да се бие преди да започне свещения месец Рамадан. Кормие вярва, че Чарлз Оливейра е следващ за златото и ще се бие с Ислам през март.

"DC" разкри, че след това Ислам ще се бие с Джъстин Гейджи и Дъстин Порие. Това са неговите планирани битки за 2024 година.

„Първият противник на Ислам Махачев ще бъде Чарлз Оливейра. Ние вече знаем това. Махачев ще се бие с него през март. Кой ще бъде втори ? Джъстин Гейджи. Аз лично смятам, че трети ще бъде Дъстин Поарие. Ислам е изправен пред редица изпитания следващата година.“, каза Кормие в YouTube.

Първата битка между Махачев и Оливейра се проведе през октомври 2022 г. и завърши с победа за руснака във втория рунд. Двамата трябваше да направят реванш преди месец, но Чарлз се оттегли заради контузия. Той беше заменен от Александър Волкановски, който Ислам нокаутира в първия рунд.

Ще успее ли Махачев да остане шампион след тези 3 битки ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес