Зареждане

Чарлз Оливейра след загубата: Поплаках си, но ще гледам напред

Чарлз Оливейра след загубата: Поплаках си, но ще гледам напред
Публикувано на: Април 16, 2024 в 20:00 ч
Чарлз Оливейра коментира представянето си на UFC 300 и загубата си от Арман Царукян.

Както той спомена, поражението е трудно за преглъщане, но той излезе здрав от него и обещава да се подобрява. В основната карта на юбилейната галавечер UFC 300 бившият шампион в лека категория Чарлз Оливейра загуби от Арман Царукян в битка за статуса на претендент номер 1 за пояса на Ислам Махачев.

Оливейра беше близо до победата два пъти, когато приложи гилотина на опонента си, но в крайна сметка загуби с разделно съдийско решение. В социалната мрежа X Чарлз "Do Bronxs" Оливейра публикува кратко видео, в което се обръща към феновете на родния си език и коментира събитията от последните няколко дни:

"Здравейте мое семейство. Искам да благодаря на всички ви от дъното на сърцето си. Не всеки ден е ден на слава. Беше тежка битка. Имах възможности да го събмитна и дори да го нокаутирам, но не можах да го направя. Имам няколко шева над окото, малко съм подут, но съм добре. Вече плаках. Това е част от този спорт. Сега е време да гледаме напред. Ще се върна у дома, ще бъда със семейството си, ще започна да тренирам отново. 

Надявам се да продължите да ме подкрепяте, защото всичко, което ми се случва в момента е красиво. Благодаря и отново ви благодаря от цялото си сърце. Мога да ви обещая, че ще се върна по-силен. Такъв е този спорт, нямам избор. Имах страхотен тренировъчен лагер, направих тегло тази седмица без никакви проблеми, но това е. Днес не беше моят ден. Не беше писано да бъде. Благодаря. Добре съм и ще се върна по-добър.", каза Оливейра.

Ще успее ли Оливейра да си върне титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес