Зареждане

Чарлз Оливейра: Искам да нокаутирам Арман Царукян

Чарлз Оливейра: Искам да нокаутирам Арман Царукян
Публикувано на: Април 9, 2024 в 16:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Чарлз Оливейра отговори остро на подигравките от следващия си опонент Арман Царукян. Според него говоренето няма да промени нищо и бразилецът е готов да счупи рекорда си за победи с приключване. Царукян смята, че Чарлз не е завършен боец.
 
Този уикенд двамата се срещат на UFC 300, което ще се проведе в Лас Вегас. Тази битка ще излъчи претендент за титлата в лека категория. Залогът е огромен и може да е последен шанс за бразилеца да стигне до пояса. Чарлз знае какво е заложено в битката и ще търси победата с приключване:

"Хората могат да говорят каквото си искат, нали ? Аз имам 16 победи със събмишън в UFC, което е рекорд. Царукян казва, че се разпадам психически в битките си. Падах, изправях се и ги нокаутирах. Арман не знае колко много искам да стана шампион отново. 

Не давам задна в битка и той го знае. Разбира се, че искам да го нокаутирам. Искам да го победя с приключване. Искам да спечеля и да не оставям битката в ръцете на съдиите. 

Най-лошото, което може да се случи, е да оставя съдиите да решават, така че аз ще атакувам през цялото време. Той е корав, но аз съм на 100 процента готов за това. Не се притеснявам какво може Арман, а какво мога аз.", сподели Оливейра.

Ще успее ли Чарлз да бие Царукян ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес