Зареждане

Чандлър: Конър не е толкова мускулест, колкото изглежда на снимките

Чандлър: Конър не е толкова мускулест, колкото изглежда на снимките
Публикувано на: Декември 27, 2023 в 00:00 ч
Майкъл Чандлър смята, че съперникът на UFC Конър Макгрегър не е толкова мускулест в действителност, колкото изглежда на някои скорошни снимки в социалните мрежи.

Макгрегър не се е бил, откакто счупи крака си срещу Дъстин Поарие в трилогията им през юли 2021 г. Ирландецът натрупа много мускули след контузията и дори твърдеше, че тежи 86 кг в пиковия си момент, но оттогава е намалил теглото си, докато се подготвя за очаквания двубой за завръщане срещу Чандлър.

Ирландецът даде ход на планирания си двубой, като преди два месеца отново влезе в групата за допинг тестове на USADA и оттогава върна три отрицателни проби. Чандлър търпеливо чака отстрани обявяването на двубоя му с Макгрегър и обясни защо съперникът му не е толкова голям, колкото много фенове си мислят.

"Конър обича да се държи така, сякаш контролира ситуацията, така че можеше да каже, че иска да се бие в категория до 92 кг, а аз щях да кажа: "Добре, ще се бия с теб, където и да е, пич". Наистина, аз съм по-голям от Конър. Той изобщо не е толкова голям. Изглежда голям, има наистина страхотни ъгли и наистина страхотна работа на камерата и осветлението на всичките му снимки и видеа", каза Чандлър.

"Казах, че искам да се бия с него на 77 кг, защото той е толкова голям и мускулест... беше наистина много голям, така че си казах. "Добре, няма как да се бие на 70 кг. Не искам да се бия при 70 кг. Тежа около 86 кг, с удоволствие бих се бил на 77 кг, така че реших да го предизвикам на 77 кг."


Макгрегър присъстваше на мача Антъни Джошуа - Ото Валин в Саудитска Арабия миналия уикенд и отправи нападки към UFC за забавянето на завръщането му в битките. Бившият шампион в две теглови категории обсъди потенциален двубой с боксовата легенда Мани Пакиао, като също така намекна, че преговорите са спрели за завръщането му в UFC 300 срещу Чандлър през април.

Чандлър се радва, че вижда повече тренировъчни кадри на страниците на Макгрегър в социалните мрежи, но поставя под въпрос легитимността на клиповете му.

"Изглежда, че той тренира много. Това е нещо. Независимо дали тренира само за тези 15 секунди и пуска клип, или тренира с часове, изглежда, че тренира и влиза в по-добра форма, така че не знам какво е забавянето, Конър", добави той.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес