Зареждане

Бойци на UFC искат да премерят сили с кенгуру

Бойци на UFC искат да премерят сили с кенгуру
Публикувано на: Февруари 6, 2024 в 02:00 ч
Кенгурата, с тяхната уникална физика и боксови наклонности, станаха обект на дискусия сред бойците. Въпреки очевидните физически разлики между хората и торбестите животни, разговорът се задълбочи в комичните възможности за сбиване с тези местни създания в Австралия.

Бившият шампион на UFC в категория муха Брандън Морено излъчваше увереност, заявявайки:

„Със сигурност. Ще се бия с кенгуру и ще спечеля.”

Изгряващият талант Терънс Маккини демонстрира своя оптимизъм, изразявайки вяра в способността си не просто да се боксира с кенгуру, но дори да се забавлява с идеята да го удуши. Неговата хумористична увереност добави закачлив обрат към дискусията.

Бившият шампион в средна категория Шон Стрикланд внесе доза хумор, като разкри дългогодишната си мечта да се бие с кенгуру. С усмивка той сподели:

 „Първо, ще ви кажа, че мечтата ми беше да се бия с кенгуру. Бих разменял удари с него.“

Действащият шампион в категория перо Александър Волкановски възприе стратегически подход, подчертавайки потенциалното си предимство с по-дълъг обхват. Той уверено заяви:

„Бих го направил, ако можехме. Мисля, че имам много по-дълъг обхват. Ще го държа на дистанция."

Върхът на забавлението обаче дойде от шампиона на UFC в лека категория Ислам Махачев, който прие въпроса изключително сериозно. По невъзмутим начин той заяви:

„Със сигурност ще победя кенгуру. Кенгурата имат добри удари, но никой не проверява граплинга им.“

Забавните отговори на тези звезди на UFC предоставиха на феновете приятна почивка от обичайната интензивност на спорта, разкривайки по-леките и хумористични страни на тези атлети. Преди години в социалните мрежи стана хит видео, което показва как смел мъж спасява своето куче от кенгуру.

Припомнете си го:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес