Зареждане

Биспинг: Бо Никал е американския Хабиб Нурмагомедов

Биспинг: Бо Никал е американския Хабиб Нурмагомедов
Публикувано на: Април 8, 2024 в 10:00 ч
Майкъл Биспинг наскоро взе отношение по продължаващия спор около поставянето на Бо Никал в главната карта за UFC 300, което ще се проведе този уикенд в Лас Вегас. Изгряващата звезда в средна категория успя да спечели място в основната карта, оставяйки зад себе си бивши шампиони. 

Никал ще мери сили с Коди Бръндидж, а фенове и бойци не са доволни от позицията му. Те вярват, че Бо трябва да е в прелимите, а не в главната карта на вечерта. По време на скорошно UFC 300 превю, Майкъл Биспинг прецени логиката зад аргумента срещу Никал да бъде в основната карта.

Биспинг вярва, че Никал заслужава да е на тази позиция, защото може да стане един от най-великите. Майкъл дори вярва, че Бо е американската версия на Хабиб Нурмагомедов:

„Бо Никал има потенциала да се превърне в един от най-великите шампиони, които някога сме виждали. Tой е американска версия на Хамзат Чимаев, Ислам Махачев или Хабиб Нурмагомедов. Това е родословието, което той има и това е, което е показал досега. 

Никал има способността да бъде американски Хабиб Нурмагомедов. Той е непобеден и феноменален. UFC знаят какво имат в негово лице. Ако не ви харесва, тогава не гледайте, по дяволите.", сподели Биспинг.

Ще успее ли Никал да стане шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес