Зареждане

Белал Мохамед за Едуардс: Ще му се подигравам в клетката

Белал Мохамед за Едуардс: Ще му се подигравам в клетката
Публикувано на: Декември 19, 2023 в 14:00 ч
Белал Мохамед вярва, че може да доминира над Леон Едуардс.

Миналия уикенд Леон победи Колби Ковингтън в UFC 296 и защити титлата в полусредна категория. Сега няма много претенденти за Леон, ако изключим Белал Мохамед и Шавкат Рахмонов. И двамата искат да се бият за златото с британеца.

Мохамед вече се би веднъж с Едуардс през март 2021 година. Тогава Леон бръкна в окото на Мохамед, който не успя да продължи. Така битката им беше обявена за несъстояла се във втория рунд.

Оттогава Белал записа 5 поредни победи и е в серия от 9 поредни победи. Сега той настоява за реванш и твърди, че ще си играе с шампиона.

„Честно казано, беше срам за цялата дивизия. Ето какво се случва, когато извикаш клошара Ковингтън, който отсъства от две години и не заслужава титлата. За това, което каза Колби, той заслужаваше да му счупят челюстта. Мислех, че Леон ще отиде и ще го унищожи, но той предпочете да играе лесно.

UFC знае кой е следващият претендент. Трябва да стигна до там. Трябва да върна величието в полусредната категория, защото aз ще се бия във всяка битка. Винаги ще съм в негово лице, нон-стоп, 100 процента. Леон Едуардс няма да има време да диша.

Ще го накарам да кърви. Ще му бъде трудно да диша. Той ще трябва да погледне към своя ъгъл и треньорът му ще повтори същото: „Не му позволявай да те тормози, синко!“ Това ще направя с него. Ще му се подигравам.“, каза Белал Мохамед.

Заслужава ли Мохамед реванш с Едуардс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес