Зареждане

Белал Мохамед: Аз съм най-доминиращото чудовище в дивизията

Белал Мохамед: Аз съм най-доминиращото чудовище в дивизията
Публикувано на: Януари 9, 2024 в 19:00 ч
Номер две в полусредна категория на UFC Белал Мохамед (23-3) е уверен, че в реванш с шампиона Леон Едуардс (22-3) ще успее да довърши британския боец.

В последните седмици Белал не спира да говори и да предизвиква Едуардс. Припомняме, че Едуардс и Мохамед се биха през 2021 година. За съжаление битката беше обявена за несъстояла се поради това, че Едуардс бръкна в окото на Мохамед, който не успя да продължи да се бие.

Наскоро стана ясно, че UFC гласят реванш между двамата. Като дата се обсъжда 13-ти април на UFC 300 в Лас Вегас. Мохамед няма много фенове в ММА обществото, което го критикува, че е твърде скучен. Белал обаче вярва, че е доминант в дивизията и бил недооценено чудовище.

„Ако Леон и аз се бяхме били на UFC 296 или миналия уикенд, щях да отида там, да го доминирам и да го довърша. Мисля, че съм най-доминиращият в полусредна категория. Мисля, че когато получа своя шанс, UFC, Дейна Уайт, всички те ще видят кой съм аз.

Ще видят, че през цялото време са имали най-доминиращият боец в полусредна категория. Тогава ще осъзнаят, че трябва да започнат да ме промотират. Ще видят, че аз съм звяр, чудовище.“, каза Мухамад пред MMA Fighting.

Ще успее ли Белал да бие Едуардс ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес