Зареждане

Български боец в следващото издание на The Ultimate Fighter?

Български боец в следващото издание на The Ultimate Fighter?
Публикувано на: Януари 14, 2024 в 09:46 ч
Българската надежда в ММА Дилян Георгиев премина успешен кастинг в едно от най-дългогодишните реалити формати в света „The Ultimate Fighter“. 32-то издание на веригата предстои през юни и ще бъде излъчено по по ESPN и ESPN+, а сред участниците по-всяка вероятност ще бъде и Георгиев, който вече е впечатлил селекционерите в двата отминали кастинга, в които участват стотици бойци от цял свят. Българският боец тренира във варненския СК "Викинг ИНС" с треньор Димитър Димитров.

Тестването на 70-килограмовия Дилян Георгиев се случва след известни в средите преговори на мениджъра от BFA (Bulgarian fight Agency) Теодор Карастоянов.

„Дилян има опит и талант, а участието му в кастингите е важен пробив. За първи път имаме българин, който мина два теста и успешни интервюта от хиляди бойци от цял свят, които отпадат в тези кръгове. Няма нужда да се казва, че Ultimate Fighter е най-печелившата и най-силна линия на UFC. Вярвам, че работим в правилна посока, Дилян достигна до ниво, което няма как да не ме прави щастлив.

Знаете, че от това шоу “Ultimate Fighter” са излезли много от големите имена на UFC. Припомням за имена като Форест Грифин, Шон О’Майли и много другиот звездите в ММА.“, сподели развълнуван Карастоянов. 

Вече е ясно, че 32-то издание на TUF ще се ангажира върху леки и средни категории, като предстоят скоро да бъдат представени и треньорите. Припомняме, че 31-то издание на TUF беше с тежки и леки категории. Тогава треньори бяха бившият шампион в две дивизии Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес