Зареждане

Аспинал смята, че Джон Джоунс 'умно' избягва битка с него

Аспинал смята, че Джон Джоунс 'умно' избягва битка с него
Публикувано на: Април 10, 2024 в 00:00 ч
Временният шампион на UFC в тежка категория Том Аспинал смята, че шампионът Джон Джоунс е постъпил разумно, като е избегнал конфронтация с него.

Откакто спечели пояса, Том Аспинал призова за сблъсък с шампиона в тежка категория Джон Джоунс. Това се случи отдавна, но за съжаление все още нищо не е уговорено.

Вместо това изглежда, че Джоунс се подготвя за среща със Стипе Миочич, след като се възстанови от травма и влезе във форма. Междувременно се говори, че Том ще се бие на PPV в Обединеното кралство това лято.

Преди време Аспинал и Джоунс се срещнаха лице в лице на спортния фестивал "Арнолд".

Джоунс не изглеждаше твърде заинтересован от истински сблъсък и англичанинът смята, че това е било разумно.


"Исках да се изправим лице в лице", каза Аспинал. "Джон е умен... Джон никъде не е казвал, че ще се бие с мен. Той няма да го каже никъде публично. Той няма да го каже. Не можете да намерите клип, цитат, нищо, никъде, в което Джон Джоунс да казва: "Един ден ще се бия с Том Аспинал и ще го разбия. Такова нещо не съществува. Той не иска да има никакви доказателства, никъде, че се е съгласил на какъвто и да е бой с мен, защото не иска да се върне назад.

Когато го попитам: "Джон, ще направим ли тази битка?", той не казва: "Абсолютно. Нека отстраня Стипе от пътя и ще го направим. Вместо това ще каже: "О, може би някой ден". Защото не иска да казва: "Ще се бием някой ден". Това е супер умно."

Кой би бил фаворит за спечелването на тази битка?   

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес