Зареждане

Арман Царукян надигра Чарлз Оливейра и гледа към Махачев

Арман Царукян надигра Чарлз Оливейра и гледа към Махачев
Публикувано на: Април 14, 2024 в 06:00 ч
Арман Царукян се превърна в претендент за титлата в лека категория на UFC.

Изгряващата звезда успя да победи бивш шампион в лицето на Чарлз Оливейра. Двамата се биха в лека категория на UFC 300, което се провежда в Лас Вегас. Биткaта им беше доста интересна и стигна до решението на съдиите. И двамата имаха своите моменти, но Царукян се оказа по-добрият.

След 3 рунда по 5 минути съдиите отсъдиха разделно за Царукян - (28–29, 29–28, 29–28). В първия рунд двамата размениха ритници, след което Арман падна на земята. Оливейра скочи с гилотина и битката се пренесе на земята. Изглеждаше, че Чалрз ще удуши Царукян, но той оцеля.

Чарлз зае доминантна позиция, но Царукян обърна нещата и вкара граунд енд паунд. Чарлз изрита Арман в главата, но това беше непозволено и лекар влезе в клетката. Царукян продължи да се бие и записа на 2 минути контрол. Чарлз имаше 1:38 минути контрол в рунда.

Тежък удар от Чарлз и крак брадва от Царукян. Арман търси събаряне, но Чарлз се защити и двамата отидоха на мрежата. Царукян събори Оливейра и легна върху него. През повечето време двамата се държаха и нямаше интересни моменти. В края на рунда Царукян вкара лакти и пусна кръв на Чарлз.

В третия рунд двамата размениха удари и влязоха в клинч. Царукян успя да пренесе битката на земята. Чарлз опита да се изправи, но си даде гърба. В края на рунда Чарлз обърна нещата и заключи Царукян, който не се предаде и така завърши битката. 

Съдиите отсъдиха разделно за Царукян - (28–29, 29–28, 29–28). Арман предизвика Ислам Махачев и се закани, че ще го бие.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес