Зареждане

Ариел Хелуани: UFC искат Едуардс - Чимаев да оглави UFC 300

Ариел Хелуани: UFC искат Едуардс - Чимаев да оглави UFC 300
Публикувано на: Февруари 13, 2024 в 08:00 ч
Известният журналист Ариел Хелуани разкри, че UFC искат Леон Едуардс и Хамзат Чимаев да оглавят юбилейната галавечер UFC 300 през април в Лас Вегас. В момента всички фенове и медии чакат да видят коя ще е главната битка за галавечерта. За съжаление Дейна Уайт и неговите хора все още не дават информация за чаканата главна битка.

Хелуани твърди, че Едуардс - Чимаев е топ изборът на UFC за главен мач в UFC 300. Проблемът е, че Чимаев не може да се бие в САЩ, защото явно няма виза. Обсъждат се още варианти, като още един включва Чимаев. Може да видим и Дрикус Дю Плесис срещу Чимаев, ако разбира се Хамзат се сдобие с виза.

Ако това не стане, тогава UFC обмислят Дю Плесис срещу Адесаня или Едуардс срещу Белал Мохамед. За никого не е тайна, че Мохамед не привлича никакви гледания и е твърде скучен. Едва ли UFC ще рискуват с него като главен двубой. Чимаев и Едуардс трябваше да се бият преди няколко години, но срещата им пропадна два пъти.

Към днешна дата Леон е шампион в полусредна категория. Това е дивизията, от която Дейна Уайт изгони чеченеца, защото се провали на кантара за битката с Нейт Диас. Чимаев е сред големите звезди на UFC, но приятелството му с Рамзан Кадиров му коства визата за САЩ.

Предстои да видим как ще се развият нещата около него и евентуалното му участие в UFC 300.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес