Зареждане

Алекс Перейра: В момента не мисля за тежка категория

Алекс Перейра: В момента не мисля за тежка категория
Публикувано на: Декември 31, 2023 в 08:00 ч
Алекс Перейра не изключи възможността за преминаване в тежката категория на UFC, но подчертава, че това трябва да стане по правилния начин. След като загуби титлата си в средна категория през април със загуба с нокаут от Израел Адесаня, Перейра се премести в полутежка категория.

В дебюта си в дивизията той победи Ян Блахович, след което нокаутира Иржи Прохазка през ноември, за да стане новият шампион в полутежка категория. Наскоро Перейра сподели загадъчна публикация в Instagram.

В този пост Алекс загатна, че ще премине в тежка категория, за да стане шампион в три категории на UFC 300. Том Аспинал се съгласи на такава битка, но сега Перейра дава задна и споделя, че не е готов за горната категория.

„Аз съм боец, ще се бия с всеки. Имам височината и размерите на тежка категория, но това трябва да бъде добре планирано. В момента фокусът ми е върху царуването в полутежка категория. 

Джон Джоунс е шампион, той се контузи. Том Аспинал е временният шампион. Не можем да се отървем от Джон Джоунс. Не трябва да оставяме неговите заслуги настрана.“, каза Перейра.

С фокуса на Алекс Перейра върху титлата му в полутежка категория, не е сигурно кога бразилецът ще се завърне или срещу кого ще се бие. Варианти за него са Джамал Хил и победителя от срещата между Магомед Анкалаев и Джони Уокър, които се бият през януари.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес