Зареждане

Алекс Перейра: Моето празнуване беше най-малкото наказание за Хил

Алекс Перейра: Моето празнуване беше най-малкото наказание за Хил
Публикувано на: Април 15, 2024 в 01:00 ч
Алекс Перейра обясни празнуването на победата си срещу Джамал Хил на UFC 300. Бразилецът не е забравил как се държа съперникът му на пресконференцията преди галавечерта в Лас Вегас.

"P Atan" е настоящият шампион на UFC в полутежка категория, който защити титлата си на UFC 300. Перейра спечели с тежък нокаут срещу Джамал, когото нокаутира в първия рунд на битката. По-късно бразилецът отпразнува победата си по интересен начин, който коментира на пресконференцията след юбилейната галавечер.

Перейра записа 12-тата си битка в ММА и 3-та поредна победа в UFC. Алекс призна, че искал да накаже Хил, който проявил неуважение:

"Говорих с треньорите преди битката. Казах им, че искам да се бия 5 рунда, но ако имам възможност, бих го нокаутирал. Джамал Хил не се държеше много добре. В началото на седмицата той подходи към мен с уважение, а след това по време на пресконференцията и кантара направи това, което направи. Честно казано, празнуването след нокаута беше най-малкото наказание.", сподели Перейра.

Ще успее ли Перейра да остане шампион до края на 2024 година ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес