Зареждане

Алекс Перейра е готов да тренира с Израел Адесаня

Алекс Перейра е готов да тренира с Израел Адесаня
Публикувано на: Февруари 23, 2024 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в полутежка категория Алекс Перейра е готов да тренира с бившия си съперник Израел Адесаня.

Въпреки богатата история на съперничество между двамата мъже, бразилецът би искал да тренира с новозеландеца. Следващата битка на Перейра ще бъде срещу Джамал Хил на юбилейната гала UFC 300 през април в Лас Вегас. Това ще бъде шанс за него да защити своята UFC титла в полутежка категория за първи път.

По време на кариерата си той много пъти се изправя срещу Израел Адесаня, с когото наскоро беше свързван отново. Имаше информация за третия сблъсък между двамата, но до битка не се стигна. Перейра в разговор с Ариел Хелуани призна, че смята, че съперничеството им е приключило и е готов да тренира с Адесаня.

"Чувствам, че това е краят на нашето съперничество, но всичко може да се случи. Ако той прояви интерес, ще се бием, но всичко показва, че съперничеството ни е приключило. Дори бих могъл да тренирам с него, защото Израел е много опитен човек, също като мен. Имаме сходни стилове на битка, високо ниво в стойка и можем да си помагаме. 

Ще се съглася на битка, ако получа такова предложение, но не се придържам към него. Не мисля, че ще се бием отново. Ако е така, явно няма да тренираме заедно. Ако обаче не се бием, бих искал да тренирам с него, защо не ? Шон Стрикланд е добър пример. Сега той е наш добър приятел. Когато битката в октагона приключи, трябва да се отпуснете, защото можете да се развивате, като тренирате заедно.", сподели Перейра.

Ще видим ли Перейра и Адесаня рамо до рамо в залата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес