Зареждане

18:0! Шавкат Рахмонов удуши Стивън Томпсън

18:0! Шавкат Рахмонов удуши Стивън Томпсън
Публикувано на: Декември 17, 2023 в 06:23 ч
Шавкат Рахмонов остана непобеден в ММА.

Номада от Казахстан се изправи срещу опитен ветеран в лицето на Стивън Томпсън. Двамата се биха в главната карта на UFC 296, което се проведе в Лас Вегас. В първия рунд Шавкат скъси дистанцията и влезе в клинча с американеца. Рахмонов го притисна към мрежата и опитваше да го свали на земята, не не успяваше.

Двамата размениха крошета в клинча, като Рахмонов вкара и коляно. Шавкат записа над 3 минути контрол в клинча, но в последните секунди се разделиха. Томпсън вкара ритник в тялото, след което опитаха размяна, но не намериха целта.

Във втория рунд Рахмонов отново влезе в клинча, след което успя да свали Томпсън на земята. Това беше началото на края за каратеката от САЩ. Рахмонов приложи захват за предаване, след който Томпсън успя да оцелее. Бавно, но сигурно Рахмонов пречупваше Томпсън с удари и го гласеше за нова хватка за предаване.

В последните секунди Рахмонов взе гърба на Томпсън и го заключи. Стивън се предаде 4 секунди преди края на втория рунд. Това е 18-та поредна победа за Рахмонов, който приключва всяка 1 от 18-те си битки. Томпсън се връща към загубите. Рахмонов си пожела шанс за титлата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес