Зареждане

Такеру откри нова контузия след битката със Суперлек

Такеру откри нова контузия след битката със Суперлек
Публикувано на: Февруари 1, 2024 в 07:00 ч
Японската кикбокс звезда Такеру Сегава си откри нова контузия след бруталната битка със Суперлек. Двамата бойци се биха на събитието ONE 165, което се проведе преди няколко дни в Япония. 
Суперлек заложи титлата си в категория муха и я защити с решение на съдиите - (49–46, 49–46, 49–46).

Сегава, който трябваше да напусне битката в инвалидна количка поради сериозни наранявания на краката, причинени от опустошителните лоукикове на Суперлек, разкри друга контузия. Оказва се, че Такеру има разкъсан мускул в горната част на ръката. Това е нараняване, което той вижда, докато се готви да си вземе душ. 

Тази контузия добавя още един слой към и без това тежкото му физическо състояние. Любимецът на японската публика, който стоеше разплакан на ринга, изрази тъгата си не само от болката, но и от срама от загубата. Този момент на уязвимост подхрани притесненията на феновете по целия свят, които сега се страхуват от дълъг период на възстановяване на шампиона.

Травмите на Такеру повдигат въпроси относно бъдещето му в кикбокса. С разкъсан мускул в горната част на ръката и сериозно увреждане на крака, Сегава е изправен пред дълъг и потенциално труден период на възстановяване.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес