Зареждане

Гордън Райън с предупреждение за злоупотребата със стероиди: Аз съм недохранен и умирам

Гордън Райън с предупреждение за злоупотребата със стероиди: Аз съм недохранен и умирам
Публикувано на: Януари 31, 2024 в 00:00 ч
Голямата звезда на бразилското джиу-джицу Гордън Райън говори откровено за настоящото си здравословно състояние.

Отдълго време Гордън Райън е една от най-големите звезди в джиу-джицуто. От невероятната му работа на тепиха до колоритната му персона, той е много разпознаваемо име в света на бойните изкуства.

Едно от нещата, за които Гордън е говорил надълго и нашироко, е употребата на стероиди. Това доведе до много дебати онлайн, особено с тези, които не са съгласни с него.

В неотдавнашна публикация в Instagram Райън премина направо към въпроса, когато обсъждаше неотдавнашните си здравословни проблеми.



"За тези от вас, които са ми близки, знаете, че през последния около месец бях почти изцяло прикован към леглото заради стомаха си. Не бях в състояние да ям почти нищо или да тренирам изобщо. Днес е първият ден, в който успях да изтласкам нещо повече от лека тренировка (направих крака) от повече от месец. Загубих 10 килограма (в момента съм около 93 кг), но все още се чувствам силен и изглеждам, добре, вероятно съм най-добре изглеждащото човешко същество, което някога е съществувало, но това е извън въпроса.

"Без значение колко стероиди приемате, няма да поддържате размера извън цикъла или при болест, ако не сте изградили "истински" мускули. Ето защо виждате момчета, които преминават от 106 на 77 кг в сравнение коато са в или извън цикъла. Дори и да съм недохранен и да умирам, аз все още съм аз. Не можете да взимате преките пътечки и да очаквате подходящи резултати. Това е нещо, което научих преди 7 години, и аз най-накрая разбрах какво се има предвид. Предстои още и стискам палци тези нови лекарства да продължат да помагат."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес