Зареждане

Звездата на UFC Колби Ковингтън получава импровизиран урок от Райън Гарсия

Звездата на UFC Колби Ковингтън получава импровизиран урок от Райън Гарсия
Публикувано на: Април 28, 2024 в 17:00 ч
Трикратният претендент за титлата на UFC Колби Ковингтън получи импровизиран урок по страйкинг от Райън Гарсия.

След като не успя да се справи с действащия шампион в полусредна категория Леон Едуардс на UFC 296 през декември, Ковингтън може би иска да развие малко своите ударни умения. Особено при положение, че според слуховете сблъсъкът с ирландската звезда Йън Мачадо Гари изглежда все по-вероятен с всеки изминал ден. 

За щастие, "Chaos" изглежда познава човек, който може да му помогне. 

В клип, споделен от Чаматкар Сандху в X, Ковингтън получава бърз курс по удари с любезното съдействие на едно от най-големите имена в бокса. 

Райън Гарсия си поставя за цел да стане световен шампион

За Райън Гарсия се заговори много, откакто на 20 април постигна зашеметяваща победа над световния шампион в суперлека категория на WBC Девин Хейни. 

Гарсия влезе в битката като огромен аутсайдер, след като прекара месеци в убеждаване на всички, че е претърпял пълен психически срив в социалните медии. Оказа се, че това не е било нищо повече от уловка, с която да заблуди противника си и букмейкърите

Вижте също: Райън Гарсия е мега трол: Правих се на луд - всичко бе планирано месеци по-рано

Съобщава се, че Гарсия е заложил 2 млн. долара за себе си, за да спечели битката при коефициент +600, превръщайки билета си в печалба от 12 млн. долара, ствайки един от най-големите "тролове" на всички времена. 

 Що се отнася до това какво следва, Гарсия изглежда се е прицелил в Себастиан Фундора, настоящ шампион на WBO и WBC в суперполусредна категория.

"Аз лично искам да победя Фундора за титлата", каза Гарсия в X."Знам, че е по-висок, но мога да го нокаутирам. Ще приспя Фандора. 

Мотивацията на Гарсия да предизвика много по-големия Фандора е проста:

"Трябва ми титла, за да го направя, за да затворя устата на хората", добави Гарсия.

Първоначално двубоят на Гарсия с Хейни трябваше да бъде за короната на WBC, но след като "King Ryan" се качи на кантара с повече от килограм над ограничението, двубоят се превърна в двубой без титла. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес