Зареждане

Уудли към Стрикланд: Защо искаш позволение от UFC, за да се биеш с Пол ?

Уудли към Стрикланд: Защо искаш позволение от UFC, за да се биеш с Пол ?
Публикувано на: Февруари 23, 2024 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли разкритикува Шон Стрикланд за това, че е поискал от UFC разрешение да се бие с Джейк Пол. Стрикланд, бивш носител на титлата в средна категория на UFC, влезе в спор с Пол в социалните медии. Пол критикува Стрикланд, че преби стриймъра Sneako по време на спаринг.

Шон дори не обърна внимание на хвърлената кърпа и продължи да удря стриймъра. Стрикланд предложи спаринг с Пол, но първоначално каза, че предпочита да се бие с "Проблемното дете" в пустинята. По-късно Шон посочи, че няма да получи разрешение от UFC да се бие с Пол, след което предложи спаринг с Джейк в Xtreme Couture.

Тайрън изрази недоволството си, че Стрикланд първо поиска разрешение от UFC да се бие с Пол. В канала си в YouTube "Избраният" изрази разочарованието си:

"Защо, по дяволите, попита Хънтър? Попита баща си дали можеш да се биеш. Не е нужно да питаш никого дали можеш да се биеш. Това просто звучи като оправдание. Нека ти обясня нещо за договорите. UFC не могат да те спрат да правиш спаринг с Джейк Пол.", каза Удли в YouTube.

Уудли подчерта, че никой не може да спре Стрикланд да прави спаринг с Пол, тъй като Пол го е поканил в залата си, а не за официална битка. Ако Шон иска официален мач с Пол, тогава ще трябва да иска разрешение от UFC и да дели своя хонорар с тях.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес