Зареждане

Шон Стрикланд в шок от битката Пол-Тайсън: Джейк, ти си позор

Шон Стрикланд в шок от битката Пол-Тайсън: Джейк, ти си позор
Публикувано на: Март 20, 2024 в 07:30 ч
Джейк Пол ще се изправи срещу Майк Тайсън в един от най-неочакваните боксови мачове в историята - и това предизвика много критики.

Звездата на UFC Шон Стрикланд се нахвърли върху Джейк Пол за това, че е избрал да се бие с Майк Тайсън. Боксовата икона и мегазвездата на социалните медии ще излязат на ринга, за да направят двубой, който никой не е предполагал, че ще види.

Той получи смесени реакции, като мнозина критикуваха провеждането на двубой между двама състезатели с 30-годишна разлика във възрастта. Един от последните хора, които осъдиха битката, е Стрикланд, бившият шампион на UFC в средна категория.

По време на участие в канала The Schemo в YouTube 33-годишният състезател, за когото се говореше, че в един момент ще се бие с Пол, изрази гнева си от двубоя, насрочен за 20 юли на стадион AT&T в Тексас.

"Исках да убия Джейк Пол. Но това са глупости, човече. Това е ... На колко години е Майк Тайсън, на 60? Това са глупости", каза той.

"Джейк Пол... ти си позор. Ти си олицетворение на слабостта. Ти си изметта на земята. Фактът, че изобщо имаш трибуна или нещо от този род, е обида за обществото. Наистина съм отвратен от теб. Ако някога те срещна, се надявам просто да не си изгубя ума и да вляза в затвора."

Мнозина споделиха опасенията си за здравето на Тайсън, който вече е на 57 години и не се е бил професионално от 2005 г. насам. За последен път той се е качвал на ринга през ноември 2020 г., когато бившият шампион в тежка категория се състезава срещу Рой Джоунс младши в демонстративен мач.

Но Тайсън се опитва да докаже на съмняващите се, че грешат, тъй като в множество тренировъчни видеоклипове показа своята свирепа скорост, прецизност и сила.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес