Зареждане

Майк Тайсън: Звярът в мен крещеше от години! Ще го отприщя срещу Пол

Майк Тайсън: Звярът в мен крещеше от години! Ще го отприщя срещу Пол
Публикувано на: Април 7, 2024 в 02:00 ч
Майк Тайсън се надъха и ще се опита да изнесе най-доброто шоу за феновете така, както правеше в младите си години. Битката му с Джейк Пол е показно, но нокаута е позволен, а Майк смята точно това да направи. Двамата се качват на ринга през юли в Арлингтън, Тексас. Тайсън ще бъде с 31 години по-възрастен от ютубъра, който иска да спечели слава на гърба на легендата.

След новината, че битката ще е показно, хората започнаха да спекулират дали това ще бъде поредното театрално шоу с предварително уговорен резултат. Ако вярваме на думите на Тайсън, то това изобщо не е така. Той влезе в мача по няколко причини и една от тях беше страхът, който искаше да преодолее.

"Железния" споделя, че звярът в него крещи от години и планира да го отприщи срещу Пол:

„Хората отбелязват, че съм стар и не трябва да правя нищо. И ще излъжа, ако кажа, че не ме е страх, но затова преминавам през това. Искам да се преборя с този страх и искам да докажа на себе си и на хората, че все още мога да го направя. Искам да събудя отново пословичния звяр, който крещеше в мен от години и копнееше да бъде освободен. И ще опитам поне още веднъж.

Знам, че ще имаме само показно, но ви гарантирам, че няма да видите никакво показно на ринга. Това е истинска битка и аз я приемам сериозно. Отивам там, за да спечеля и отивам за нокаута. По-възрастен съм, но не вярвам Джейк Пол да е по-бърз от мен. 

Ако си мисли, че ще се боксира с някой стар и изхабен нахалник, жестоко се лъже. Искам да го нараня толкова, колкото той иска да ме нарани. Не тая злоба към него, но отивам да го унищожа.“, каза Тайсън.

Ще успее ли Майк да бие Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес