Зареждане

Майк Тайсън в лагера за Пол: Не се напушвам и не чукам жена си

Майк Тайсън в лагера за Пол: Не се напушвам и не чукам жена си
Публикувано на: Април 30, 2024 в 17:00 ч
Майк Тайсън се отказа от две от любимите си неща в лагера за битката с Джейк Пол.

Вижте още- Битката Пол -Тайсън ще е професионална и влиза в статистиката им

Тайсън е легендарна фигура в света на бокса. В момента той се подготвя за монументално завръщане на ринга срещу Джейк Пол на емблематичния стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. Този сблъсък е насрочен за 20 юли и изненада цялата спортна общественост. Това ще отбележи първото нахлуване на Тайсън в професионалния бокс след пенсионирането му през 2005 година.

Въпреки 31-годишната разлика във възрастта между двамата боксьори, отдадеността на Тайсън към спорта остава непоколебима. За последно той участва в демонстративен мач срещу Рой Джоунс през 2020 година. В подготовката за предстоящия мач Тайсън е засилил тренировъчния си режим. Наскоро той разкри, че тренира по три пъти на ден.

В скорошно интервю за Forbes Тайсън разкри своята новооткрита дисциплина, отказвайки се от удоволствия като трева и интимност.

„В момента живея живота си дисциплинирано. И така, сега съм на вълна бойна дисциплина. Вероятно минаха шест седмици, откакто не съм се напушвал и не съм чукал жена си. Това е просто дисциплина. Мразя, че не мога да пуша, но го правя така, сякаш го обичам. Мразя да не мога да спя с жена си, но го правя, сякаш го обичам. Това е дисциплината.", сподели Тайсън.

Тайсън каза, че не се е въздържал от употреба на канабис или интимност толкова дълго време, откакто е бил младеж.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес