Зареждане

Майк Тайсън показа какво ще види Джейк Пол в битката им

Майк Тайсън показа какво ще види Джейк Пол в битката им
Публикувано на: Април 9, 2024 в 02:00 ч
В началото на миналия месец официално обявиха битката между Джейк Пол (9-1 бокс) и Майк Тайсън (50-6-2 бокс. Тяхната битка ще се случи на 20 юли на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. Битката им ще бъде главна за галавечер, която ще бъде излъчена по Netflix.

Дълго време се спореше дали битката ще бъде професионална или показно. Комисията в Тексас няма да позволи професионален мач, защото Майк ще бъде на 58 години по време на срещата. Така между двамата ще има 31 години разлика. 

Майк трябва да мине задължителни медицински прегледи, за да му позволят да се качи на ринга. Битката с Пол ще е показно, в което може да се стигне до победата, но само след нокаут. Няма да има съдии, които да отсъждат до ринга. Ако изкарат всички планирани рундове, то победител няма да има.

Тайсън е с рекорд 50-6-2 в бокса, а Пол е с рекорд 9-1 в бокса. Майк има 44 нокаута, а Пол има 6 нокаута. Тайсън беше в добра форма, когато се би с Джоунс и стигна до равенство в демонстративен боксов мач на 28 ноември 2020 година.

Сега той тренира здраво и в псоледното си видео показа какво ще види Джейк Пол срещу себе си. Вижте:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес