Зареждане

Майк Тайсън: Джейк Пол не е участвал в истински бой! Ще го завлека в ада!

Майк Тайсън: Джейк Пол не е участвал в истински бой! Ще го завлека в ада!
Публикувано на: Април 12, 2024 в 20:00 ч
Майк Тайсън вярва, че Джейк Пол не знае какви са истинските боеве, където няма страх. В тези битки има само насилие и болка. И това е, което "Iron Mike" планира да посее срещу своя по-млад съперник. Часовникът бавно започна да тиктака и на 20 юли, точно в полунощ ще ни връхлети битката, която няма да пропусне почти целият свят. 

"Железният" Майк Тайсън е жива легенда, чийто боен стил не може да бъде копиран. На 58 години той вероятно ще ни покаже за последен път какво е, когато на ринга се качи бясно куче, което не вижда друг цвят освен червения. Срещу него се изправя богаташчето Джейк Пол, който беше звезда в YouTube, след което стана и боксьор.

Хората са раздвоени в тази битка и докато едни вярват в Тайсън, то други гледат реално и вярват, че Пол ще победи. Тайсън няма да се даде без бой и планира да вкара Пол в ада.

„Джейк Пол каза някои неподходящи думи и аз не ги забелязах в началото, но колкото повече наближава двубоят, толкова повече ще ги забелязвам и това ще ме мотивира да изтръгна сърцето му. Не мисля, че има аспект от битката, в който Джейк Пол да е по-добър. 

Единственото му предимство е възрастта, но силата и скоростта са на моя страна. Опитът е на моя страна. И преди всичко решителността е на моя страна. Съмнявам се, че Джейк някога е участвал в истински бой. Това не е никакво показно. 

Адът идва с мен и ще завлека всеки, когото срещна в него!", сподели Майк.

Ще успее ли Тайсън да бие Пол ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес