Зареждане

Ерол Спенс посети фен, страдащ от рак в стадий 3

Ерол Спенс посети фен, страдащ от рак в стадий 3
Публикувано на: Април 29, 2024 в 02:00 ч
В рядка проява на доброта бившият шампион по бокс Ерол Спенс-младши посети голям фен, който смело се бори с рак в стадий 3. Жестът остави мнозина в боксовата общност и извън нея вдъхновени от състраданието и човечността на шампиона.

Фенът, чиято самоличност не се разкрива, е дългогодишен поддръжник на Спенс-младши и винаги е мечтал да се срещне с него. Трогнат от тежкото положение на фена, Ерол отдели време от натоварения си график, за да посети фена в дома му, носейки радост и вдъхновение на болния човек.

При пристигането си в резиденцията на феновете, Спен-младши беше посрещнат с вълнение и благодарност. Фенът, видимо емоционален, приветства шампиона в хола им, където към тях се присъединиха членове на семейството, включително дъщерята на фена, Айви.

Посещението беше трогателно напомняне за въздействието, което спортните личности могат да имат върху живота на своите фенове. За болния фен срещата беше скъп момент на утеха и вдъхновение, осигурявайки така необходимия тласък в труден момент.

Безкористната постъпка на Спенс младши му спечели още по-голямо възхищение от боксовата общност и извън нея. Ерол за последно се би с Терънс Крауфорд през юли 2023 година. Крауфорд спечели с нокаут и стана безспорен шампион в полусредна категория.

Ерол е с рекорд 28-1 в бокса. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес