Зареждане

Джейк Пол: Не ви харесва, че ще сваля Тайсън ? Тогава гледайте футбол

Джейк Пол: Не ви харесва, че ще сваля Тайсън ? Тогава гледайте футбол
Публикувано на: Май 3, 2024 в 20:00 ч
Джейк Пол за пореден път сподели, че няма да щади Майк Тайсън, въпреки че е близо на 60-годишна възраст. Пол няма скрупули и е готов на всичко, за да побеждава на ринга. През юли Джейк ще сподели ринга с 'Железния' в битка, която ще се проведе пред хиляди фенове на стадиона в Арлингтън, Тексас. Тайсън пожела битката между двамата да не е показно, а професионален мач.

Пол ще бъде с 31 години по-млад от Тайсън във вечерта на битката. Нокаутите в срещата са позволени, а продължителността ще бъде 8 рунда по 2 минути. "Проблемното хлапе" е категоричен, че излиза да свали Тайсън и не се притеснява от критиките. Джейк призова критиците да гледат футбол, ако не им харесва, че ще излезе, за да нокаутира легендата:

"Искам да ви кажа, че Майк Тайсън беше този, който искаше битката да е професионална. Ако Майк иска това, то тогава няма проблем. Тайсън трябва да знае, че няма връщане назад. Каквото има да става, ще стане. Сега това е война. 

Ако Майк ме свали на земята, то аз мога да се справя с това. Ако аз обаче го сваля, то тогава той трябва да прецени дали може да се справи с това. Сега това е професионална битка и аз излизам, за да го сваля. Ако хората са ядосани от това, тогава да гледат футбол.", каза Пол.

Кой от двамата ще спечели ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес