Зареждане

Дейна Уайт за Пол - Тайсън: Ще има разлика от 31 години

Дейна Уайт за Пол - Тайсън: Ще има разлика от 31 години
Публикувано на: Март 14, 2024 в 02:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт реагира на битката между на неговия приятел Майк Тайсън с Джейк Пол.

Уайт, меко казано, не е фен на тази битка. Преди време беше потвърден шокиращ боксов мач за света на бойните спортове. Легендарният Майк Тайсън ще се изправи на ринга срещу Джейк Пол. Битката им ще се състои на 20 юли на стадион AT&T в Тексас, САЩ.

Тази битка ще се излъчва в изключително популярната платформа Netflix. Ръководителят на UFC Дейна Уайт говори за това в разговор с журналисти. Уайт не обича да вижда бойци, които да се бият на такава възраст. Той не е доволен, защото Тайсън е по-стар от Пол с 31 години

"Майк ми се ядосва, когато правя това, но той е на 60 години. Не знам, вие какво мислите за това ? На кого му пука за моето мнение ? Това не е моя битка. Обичам Майк Тайсън като приятел, той е един от любимите ми спортисти. 

Не знам. Ще видим дали ще може да се подготви за битката. Не обичам да гледам бойци на тази възраст. Ще има разлика от 31 години. Знаете какво мисля за това.", каза Уайт.

Майк Тайсън (50-6-0, 44 KO) излезе на ринга за последен път в демонстративна битка. На боксовата галавечер през ноември 2020 г. той завърши наравно с Рой Джоунс. По време на битката с Пол Тайсън ще бъде на 58 години.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес