Зареждане

Бен Аскрен: Не ме е срам, че Пол ме нокаутира! Джейк ще бие и Майк Тайсън

Бен Аскрен: Не ме е срам, че Пол ме нокаутира! Джейк ще бие и Майк Тайсън
Публикувано на: Април 21, 2024 в 02:00 ч
До ден днешен хората все още се подиграват на Бен Аскрен, че той  беше нокаутиран от Джейк Пол.

Този срам все още е с Бен и до днес и може би затова той се опитва да се защити, че не е изцяло по негова вина. "Funky" нямаше представа колко труден ще бъде изпитът срещу звездата от YouTube. Реалността беше доста жестока за него. Няма да се изненадаме, ако Аскрен направи подобно изявление само за да намали болката и срама, които си причини в края на кариерата си.

Аскрен се провали с гръм и трясък в UFC, което засенчи успехите му в Bellator и ONE FC. Загубата от Пол беше черешката на тортата в провалите на Аскрен, който сега е намерил оправдание. Той не скри суперлативите си по адрес на Пол и прогнозира, че Джейк ще успее да победи и Майк Тайсън.

Пол и Тайсън ще се боксират през юли в Арлингтън, Тексас. Ето какво споделя Бен за Пол:

„Джейк Пол е много по-добър, отколкото някой от вас някога е предполагал. Неговите боксови умения са наистина напреднали. Момчето даде душата си на спорта, дори и да не изглежда така. Слушай, Джейк тренира с най-добрите в света. 

Чисто от боксова гледна точка, той можеше да победи огромното мнозинство бойци от UFC!  Нямах представа колко е добър, преди да се бия с него. Преди тази загуба беше срам за мен, но сега знам, че паднах срещу опитен боец, за когото мога да кажа, че победи Майк Тайсън.“, каза Аскрен.

Съгласни ли сте с Аскрен ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес