Зареждане

Треньорът на О'Мали: Двалишвли и Топурия са ужасяващи битки за нас

Треньорът на О'Мали: Двалишвли и Топурия са ужасяващи битки за нас
Публикувано на: Март 22, 2024 в 18:00 ч
Тим Уелч, треньор на шампиона в категория петел на UFC Шон О'Мали, призна, че подготовката на неговото протеже да се бие с Мераб Двалишвили би било интересно предизвикателство.

След първата успешна защита на шампионския пояс на UFC 299 срещу Марлон "Чито" Вера, Шон О'Мали предизвика шампиона от по-високата дивизия Илия Топурия. Той обаче е също толкова нетърпелив да се изправи срещу безспорния топ претендент в своята категория, Мераб Двалишвили. Тим Уелч признава, че това вероятно е следващият съперник на О'Мали.

Треньорът Уелч призна, че най-опасните оръжия в арсенала на Двалишвили са скоростта и издръжливостта. Той не очаква грузинецът да свали крака си от педала на газта дори след няколко размени в изправено положение – измерение, в което О'Мали ще има предимство.

"И двете битки са ужасяващи. Докато се биете с Илия, една грешка и вие сте по гръб, в безсъзнание. С Двалишвили имате гаранция от пет рунда. Той ще излезе да се бие и няма да се страхува да скъси дистанцията. Мисля, че и двамата са големи проблеми, но Мераб вероятно ще бъде следващият. 

Според мен Мераб го заслужава. Той спечели 10 поредни битки в UFC. Ще бъде много забавно да се подготвим да се бием с такъв проблемен опонент. Ако успеем да го нокаутираме и напълно да му запушим устата, ще бъде страхотно чувство.

Мисля, че Мераб има достатъчно смелост да каже: „Майната му, ще продължа да настоявам каквото и да става, не ме интересува“. Вероятно ще получи силен удар още в началото. Ще видим дали ще успее да го преодолее. 

Но той е просто типът човек, който ще каже: „Майната му, ще продължа напред.“", сподели Уелч.

Какви са шансовете на О'Мали срещу Двалишвили и Топурия ? Може ли да излезе победител в такива битки ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес