Зареждане

Сонен: Чандлър е бесен на Макгрегър! Не е забравил обидите

Сонен: Чандлър е бесен на Макгрегър! Не е забравил обидите
Публикувано на: Април 19, 2024 в 12:00 ч
Майкъл Чандлър чакаше дълго време да се бие с Конър Макгрегър и битката най-накрая беше официално обявена. Според Чеъл Сонен, Чандлър се правеше на добряк, за да може да получи битката. Сега битката е факт, а Чандлър планира да излее целия си гняв върху ирландеца. 

По време на пресконференцията след събитието UFC 300, което се проведе на 13/14 април в Лас Вегас, Дейна Уайт обяви, че Макгрегър ще се бие срещу Чандлър на UFC 303 през юни във Вегас. Битката между двамата ще се случи в полусредна категория. 

Чандлър чакаше тази новина повече от година и според Сонен най-накрая ще има възможността да освободи цялото разочарование, което се е натрупвало в него през това време на чакане. В предаването "Good Guy/Bad Guy" Сонен каза:

"Не се заблуждавайте, Майкъл Чандлър е бесен на Конър Макгрегър. Той не прости нищо, не забрави нищо. Чандлър не забрави какво се случи в The Ultimate Fighter. Не забрави, че е чакал почти две години. Той е баща на няколко осиновени деца, има жена, ходеше на тренировъчни лагери. 

Конър му каза, че може би ще се бие в средна категория или може би ще се боксира с Мани Пакиао. Чандлър беше много сдържан, беше мил и много хора правят това при преговори. Те искат да бъдат мили, докато не постигнат своето. Чандлър най-накрая получи това, което искаше, а сега се появява ядосан човек. Той е ядосан.", сподели Сонен.

Каква е вашата прогноза за битката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес