Зареждане

Шон О'Мали срещу Мераб Двалишвили - потвърдено!

Шон О'Мали срещу Мераб Двалишвили - потвърдено!
Публикувано на: Март 27, 2024 в 00:00 ч
Изглежда, че Мераб Двалишвили ще получи дългоочакваната си битка за титла.

Очакваше се Двалишвили да бъде съперник на Шон О'Мали за първата му защита на титлата, преди " Suga" да предизвика Марлон Вера, след като получи пояса с нокаут над Алджамейн Стърлинг на UFC 292. Междувременно " The Machine" победи Хенри Сехудо на UFC 298 миналия месец, за да удължи победната си серия на 10. Макар че повечето смятаха, че победата на Сехудо щеше да затвърди титлата на Двалишвили, О'Мали измести фокуса към шампиона в категория перо Илия Топурия, след като успешно защити пояса си срещу "Chito" на UFC 299 по-рано този месец.

Макар че Двалишвили не можеше да разбере защо О'Мали не се интересува от двубой с него, той вярваше, че UFC ще му даде дългоочакваната заявка за златото. И изглежда грузинецът е бил прав, тъй като О'Мали наскоро го потвърди за свой следващ съперник - макар и без дата и място. Отхвърляйки обвиненията, че е отбягвал Двалишвили, О'Мали заяви, че досега просто не се е вълнувал от мача.

"Мераб е следващият. Мераб е следващият", заяви О'Мали в предаването. "Желанието ви е изпълнено. Много хора казаха, че го избягвам. Не се страхувам от този малък пич. Харесва ми битката, има множество начини да спечеля. Сега съм развълнуван за битката, най-накрая. Никога не съм се пазил от него, просто никога не съм се вълнувал от това да се бия с него. Той е такъв... не знам. Дали сега е подходящият момент. Това е като реванша с "Chito". Ще дойде моментът, в който ще е подходящо да се бия с определени хора. Мераб е следващият и внимавай какво си пожелаваш, приятелю. Внимавай какво си пожелаваш."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес