Зареждане

Роугън за Холоуей-Гейджи: Това беше най-великият нокаут за всички времена

Роугън за Холоуей-Гейджи: Това беше най-великият нокаут за всички времена
Публикувано на: Април 19, 2024 в 09:00 ч
Миналия уикенд Макс Холоуей нокаутира Джъстин Гейджи и спечели пояса BMF на UFC.

Според Джо Роугън нокаутът на Холоуей е най-добрият нокаут в историята. По време на събитието UFC 300, което се проведе на 13/14 април в Лас Вегас, Холоуей премери сили с Гейджи. На линия в тази битка беше коланът на BMF, специална титла за „Най-лошото копеле в ММА“.
 
Битката завърши с нокаут за Холоуей буквално в последната секунда на битката. Всички бяха шокирани от тази победа, защото малцина даваха шанс на хаваеца. Роугън не скри суперлативите по адрес на Макс и каза, че той е изглеждал невероятно:

"Това беше най-великият нокаут за всички времена. Толкова много хора го отписаха преди тази битка. Много хора вярваха, че Гейджи разполага с по-голям арсенал от оръжия и че Макс няма да има шанс срещу неговата поразителна сила. И малко преди края на битката Макс покани Джъстин на размяна в средата на клетката и угаси светлината на един от най-опасните хора, които се бият в този спорт.

Той го събори с един удар, а много хора смятаха, че Макс ще бъде смазан. Той обаче изглеждаше много добре. След битките с Волкановски хората казаха, че това е краят на Холоуей, но това не е вярно. Изглеждаше по-добре от всякога, изглеждаше невероятно.", сподели Роугън.

Прав ли е Роугън ? Това ли е най-великият нокаут ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес