Зареждане

Ренато Мойкано победи Дрю Добър

Ренато Мойкано победи Дрю Добър
Публикувано на: Февруари 4, 2024 в 07:02 ч
Ренато Мойкано се завърна в клетката на UFC след дълго отсъствие.

Бразилският боец се изправи срещу Дрю Добър в подглавната битка на събитието UFC Vegas 85, което се проведе в Лас Вегас. Двамата сподели клетката в бой от лека категория. Мойкано показа впечатляващ граплинг, който му помогна да си тръгне с вдигнати ръце.

Битката се очакваше да бъде война от самото начало. Ренато се обърна към своите тейкдауни, след като Добър му вкара няколко тежки удара в началото на първия рунд. От време на време Мойкано намираше начин да скъси дистанцията и да свали своя съперник на земята.

Там той нанесе по-голямата част от своите щети в трите рунда. Добър не губи време, отприщвайки порой от тежки удари, които започнаха да намират брадичката на бразилеца. Това доведе до събаряне от Мойкано, който зае доминантна позиция и му стовари граунд енд паунд.

Въпреки усилията на Добър да се измъкне, Мойкано беше като тухлена стена, която го притискаше, вкарвайки удари. Във втория рунд Ренато изобщо не бави Добър и пак го свали на земята. Той продължи да му оказва натиск, докато се опитваше да заеме доминантна позиция.

Добър не даде на Мойкано и секунда почивка. Това му позволи най-накрая да се освободи, след което да отбележи собствено събаряне. Двамата си сблъскаха главите, което отвори аркада на Мойкано и кръвта започна да се лее.

В третия рунд Добър изглеждаше като по-свежия боец. Той се опита да търси нокаута, но Ренато не му оставаше длъжен и в крайна сметка пак го събори. До края на рунда Ренато оказваше натиск и вкарваше удари.

Така битката стигна до решение, което беше в полза на бразилеца - (29–28, 29–28, 29–28). Мойкано записа 2-ра поредна победа, а Добър пак се върна към загубите.
 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес