Зареждане

Перейра не иска да чака Анакалаев до UFC 308: Искам да се бия по-скоро

Перейра не иска да чака Анакалаев до UFC 308: Искам да се бия по-скоро
Публикувано на: Април 23, 2024 в 07:27 ч
След като получи покана за октомврийска среща в Близкия изток от изгряващия претендент за титлата в лека тежка категория Магомед Анкалаев, шампионът на дивизията Алекс Периера изглежда не е заинтересован да остане встрани до UFC 308 - предпочита по-бързо завръщане в действие.

Перейра, настоящият безспорен шампион в полутежка категория, беше начело на UFC 300 миналия уикенд, като успешно защити короната си в дивизията за първи път с победа в първия рунд с нокаут над бившия шампион Джамахал Хил.

А що се отнася до Анкалаев, руснакът се завърна в UFC Apex през януари, с битка с  Джони Уокър, където постигна победа с нокаут във втория рунд.

Реагирайки на унищожителното спиране на Перейра в първия рунд срещу Хил по-рано този месец, Анкалаев обеща да запише победа с нокаут срещу боеца от Сао Пауло, като му предложи сблъсък на UFC 308 през октомври

Алекс Перейра отказа да чака до UFC 308

Що се отнася до Перейра обаче, ако Анкалаев не може да му предложи завръщане по-рано от октомври, той вероятно ще заобиколи двубоя в полза на по-бързо завръщане.

"Не искам да се бия в края на годината", заяви Алекс Перейра. "Искам да се бия по-рано, така че може би това показва, че Магомед Анкалаев няма да е готов."

"Този човек е сложен", обясни Алекс Перейра. "Честно казано, трябва да видя кое е най-доброто. Аз съм тук, за да се бия, но не разбирам добре от други неща, като например къде е най-добре да се бия и къде не. Ако трябва да се бия там, ще го направя, но ако това не е датата, която искам, тогава не е най-доброто за мен. Мога да си позволя да кажа "не"."

Спечелвайки златото в полутежка категория през ноември миналата година, Перейра победи колегата си от UFC 300, Иржи Прохазка, в сблъсъка за вакантната титла в "Медисън Скуеър Гардън".

Бихте ли искали да видите Алекс Перейра да се бие с Магомед Анкалаев следващия път?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес