Зареждане

Мераб Двалишвили изкопа гроба на копеленцето Шон О'Мали

Мераб Двалишвили изкопа гроба на копеленцето Шон О'Мали
Публикувано на: Май 3, 2024 в 12:00 ч
Мераб Двалишвили става нетърпелив спрямо шампиона в категория петел на UFC Шон О’Мали. Двалишвили пусна комично видео в социалните мрежи, което показва как той е наел свои приятели да изкопаят гроба на "Sugar". Мераб се е превъплатил в мексиканец и твърди, че иска да се бие за мексиканците, които са негови хора. 

Двалишвили наблюдаваше изкопаването на гроба на Шон О’Мали, като на заден план се виждаха надгробни плочи на Хенри Сехудо и Пьотр Ян. Говорейки на испански на своите мексикански приятели, Мераб каза:

„Добър е, но трябва да бъде по-голям. Това копеле e по-високо от Сехудо и Ян. Шон, знам, че искаш да се биеш през септември. Нека се бием на Деня на независимостта на Мексико. Ще се бия за моите хора. Да го направим, копеленце.", каза Двалишвили.

След неотдавнашната защита на титлата на Шон срещу Марлон Вера на UFC 299 през март, беше ясно, че следващата му битка ще бъде срещу Двалишвили. „Машината“ се превърна в неоспорим претендент, като стана изключително популярен сред феновете заради експертния си маркетинг в социалните медии.

Шон даде да се разбере, че няма нищо против тази битка и иска тя да се случи в Sphere в Лас Вегас. Встъпителното събитие на UFC в Sphere, в Лас Вегас, трябва да се проведе на UFC 306 на 14 септември. Това ще отбележи втория път, в който промоцията е домакин на събитие на Деня на независимостта на Мексико.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес