Зареждане

Мераб Двалишвили беше посаден по глава от таджикистанец

Мераб Двалишвили беше посаден по глава от таджикистанец
Публикувано на: Април 2, 2024 в 02:00 ч
Мераб Двалишвили, известен още като „Машината“, наскоро стана обект на подигравки заради тренировъчно видео, на което е посаден по глава. Претендент в категория петел на UFC, Двалишвили е известен със своите хумористични видеоклипове в социалните медии. Този път обаче едно много различно видео стана хит в социалните мрежи.

По време на тренировка Двалишвили и неговият тренировъчен партньор са видени да се борят и да се гонят из фитнеса. Тренировката завършва с драматично падане, което приземява грузинския боец право на главата и врата. Въпреки тежкия удар Двалишвили изглежда се отърва невредим.

Той се изправи почти веднага и сякаш прие леко падането. Способността му да се възстановява бързо е една от причините той да се смята за един от най-добрите бойци в категория петел в света. Реакциите в социалните медии, особено на платформата X, бяха смесени.

Някои фенове похвалиха Двалишвили за способността му да избегне твърдо приземяване на тепиха, докато други бяха загрижени за опасното падане. Очаква се Двалишвили да се изправи срещу шампиона на UFC в категория петел Шон О'Мали по-късно тази година. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес