Зареждане

Майкъл Чандлър: Този престой не ми се отразява негативно

Майкъл Чандлър: Този престой не ми се отразява негативно
Публикувано на: Март 4, 2024 в 07:06 ч
Американският боец и бивш шампион на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър увери, че битката му с ирландския боец Конър Макгрегър ще се състои.

Двамата трябваше да се бият миналата година, но Макгрегър не беше готов. Вече няколко пъти ги видяхме да застават лице в лице. Това се случи по време на участието им в TUF, където бяха треньори. В началото на годината Макгрегър сподели, че ще се завърне през юни, за да се бие с американеца в средна категория.

За съжаление Дейна Уайт все още не дава яснота и твърди, че се надява на такава битка през есента. Чандлър сложи кариерата си на пауза и феновете се притесняват заради това. Той обаче не е притеснен и вярва, че тази пауза е добро нещо за него.

„Първо, бих ви посъветвал да се тревожите за себе си. Второ, най-накрая осъзнавам, че правя това, което трябва. Очевидно знаете, че тази битка не е сигурна. В крайна сметка нито една битка не е сигурна, докато не подпишем договорите. 

И честно казано, нищо не може да бъде сигурно, докато не влезете в октагона, вратата се затвори и тогава Брус Бъфър обяви името ви. UFC никога не промени посоката, никога не ми предложи друг опонент. Този престой не ми се отразява негативно.

 За щастие, аз съм бизнесмен, баща, съпруг, човек, който е много зает не само с битки. Имам няколко източника на доходи. 

Не е нужно да разчитам само на битки. Така че успях да си взема една година почивка и да инвестирам в други бизнеси, други възможности, други предприемачески начинания, които правя.“, цитираха Чандлър от OutKick.

Ще я бъде ли битката между двамата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес