Зареждане

Майкъл Чандлър: Битката с Конър Макгрегър трябва да е за титлата

Майкъл Чандлър: Битката с Конър Макгрегър трябва да е за титлата
Публикувано на: Април 17, 2024 в 00:00 ч
Майкъл Чандлър предположи, че има вероятност двубоят му срещу Конър Макгрегър на UFC 303 да бъде за нова титла в категория до 74 кг.

На пресконференцията след края на UFC 300 президентът на UFC Дана Уайт разкри, че Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър ще се изправят един срещу друг на UFC 303. Това се случва след повече от година спекулации и очакване да ги видим в сблъсък. Тогава беше отбелязано, че състезанието ще се проведе в полусредна категория (77 килограма).

Някои обаче предположиха, че това може и да не е така. В скорошно интервю дори Майкъл Чандлър намекна, че има шанс именно те да помогнат за формирането на нова дивизия до 74 килограма, което съответства на супер лека категория.


"Това също беше един от слуховете, поясът за 74 кг, очевидно това не се случи", каза Чандлър пред TheMacLife. "Дори и вече да знам как стоят нещата, човече, няма да се изненадам, ако това споразумение за двубоя дойде и в него пише, че битката е за титлата на 74 кг. Никога не се знае, защото UFC трябва да пази много неща в тайна. Дори за нас, нали? Искам да кажа, че видяхте, че Конър отново наруши съобщението, преди UFC да го направи. Сигурен съм, че UFC са казали: "Хей, не го прави, защото ще го направим на пресконференцията след двубоя". В типичния за Конър стил обаче той не ги послуша и съобщи новините за нашата битка.

"Те искат да задържат голяма част от информацията - продължи той. "Ние знаехме датата. Знаех коя най-вероятно ще бъде тегловата категория."

"Мисля, че полусредната категория ни е перфектна", каза Чандлър. "Не е лесно да се влезе в леката. Така че, да се бия на 77 кг ще е перфектен лагер, честно казано. Аз тежа около 86 кг. Да сляза на 77 кг ще е някак лесно в сравнение със 70 кг, очевидно.

"Мисля, че ще се представя феноменално", продължи той. "Все пак ще постигна тегло, подобно на това, което бих имал на 70 кг, просто няма да се дехидратирам в края. Така че искам да остана голям, да остана силен, да остана експлозивен. Така че мисля, че 77 кг ще бъде перфектно."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес