Зареждане

Масвидал за Гейджи: Бих му счупил черепа в бой за BMF пояса

Масвидал за Гейджи: Бих му счупил черепа в бой за BMF пояса
Публикувано на: Февруари 23, 2024 в 09:00 ч
Оригиналният BMF шампион на UFC, Хорхе Масвидал, твърди, че би наранил сериозно настоящия носител на титлата Джъстин Гейджи. 

Създаването на символичния колан BMF беше за битката между Хорхе Масвидал и Нейт Диас през ноември 2019 г. в UFC 244. Масвидал спечели и се окичи с BMF пояса, който го направи най-лошото копеле в UFC. BMF титлата се върна в играта, след като американецът обяви, че се оттегля от спорта.

Дъстин Порие, съотборник на Масвидал, се би за BMF пояса, но загуби от Гейджи през юли 2023 година. Масвидал е уверен, че ще си върне титлата в брутален стил, ако се изправи срещу Гейджи:

"Когато спечелих колана, Дейна каза, че това е еднократна възможност и никога няма да го защитавам. Затова никога не се е говорило за това, поне от моя страна. Но сега ситуацията явно се е променила. Промениха малко подхода си и Джъстин е много добър боец.

Човекът, когото преби, за да получи този колан, е корав човек, убиец. Дъстин Порие е убиец. Но ако организираш BMF срещу BMF, мен срещу Гейджи, тогава бих счупил орбиталната му кост, по дяволите. Ще го накълцам. Надявам се някой ден да имам възможност да го направя.

Мисля, че Макс Холоуей е един от най-опасните копелета, живели някога. Поздравявам този човек. Обичам неговия стил. Обичам историята му. Начинът, по който започна. Харесва ми колко скромен човек е той. 

Със сигурност съм с Макс, но мисля, че ще бъде страхотна шибана битка.", сподели Масвидал.

Искате ли Гейджи срещу Масвидал в бъдеще ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес