Зареждане

Макс Холоуей за Илия Топурия: Какво, по дяволите, не е наред с теб?

Макс Холоуей за Илия Топурия: Какво, по дяволите, не е наред с теб?
Публикувано на: Април 30, 2024 в 18:00 ч
Получавайки доста дълъг призив от безспорния шампион в категория перо Илия Топурия след зашеметяващата си победа на UFC 300, Макс Холоуей призна, че е останал изненадан от предложението на грузинеца - твърди, че дори не е отделил време да прочете казаното от него. 

Холоуей, бивш безспорен шампион в категория перо и наскоро станал символичен носител на титлата на BMF, спечели втората си титла по категоричен начин на UFC 300 по-рано този месец.

По пътя си към крайната победа с решение над тогавашния носител на титлата Джъстин Гейджи, Холоуей призова първия да се изправи и да се разменя удари с него в последните секунди на петия рунд, превръщайки ги в брутален нокаут с ляво кроше в оставащата една секунда до края на двубоя.

Що се отнася до Топурия, испанският боец оглави UFC 298 през февруари, като сложи край на доминацията в категория перо на Александър Волкановски със съкрушителна победа с нокаут във втория рунд в Анахайм.

Преценявайки множеството битки след победата си срещу Гейджи, хавайският фаворит Холоуей приветства сблъсъци с краля на леката категория Ислам Махачев, както и завръщане в категория перо, за да се пребори с гореспоменатия Топурия.

Излагайки исканията си да защитава титлата си с Холоуей на родна земя, Топурия заяви, че ако първият не се съгласи, просто ще се изправи срещу бъдещия общ опонент Браян Ортега.

Макс Холоуей реагира на призива на Илия Топурия

Въпреки това, като се възмути от коментарите на Топурия, Холоуей заяви, че е изненадан от продължителността на отговора на защитаващия титлата си шампион в социалните мрежи.

"Илия Топурия ми изписа един чудовищен параграф", заяви Макс Холоуей по време на участието си в предаването The Joe Rogan Experience. "Дори не го прочетох, толкова беше дълъг. Той ми написа един параграф и аз просто се сепнах. Беше като текст на ядосана приятелка, разбирате ли?! Жена ми дори не ми пише така".


"Прочетох първото изречение и си казах: "Няма да го чета това, брато", продължи Макс Холоуей. "Какво, по дяволите, не е наред с теб? Не знам какво се случва. Прочетох първите двa реда и след това видях, че трябва да превъртя много надолу, бях като "What the f*ck? Аз ли ядосах жена си? Трябваше да се уверя, че това не е тя." 

Освен това, по време на разговора на Роугън с Холоуей - дългогодишният коментатор заяви, че е чул, че Топурия е отказал възможността да се бие с гореспоменатия, Волкановски в реванша за титлата на UFC 305 през август.

Кой печели в бъдещ шампионски двубой: Илия Топурия или Макс Холоуей?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес