Зареждане

Махачев: Всяка вечер Чандлър сънува битката с Макгрегър

Махачев: Всяка вечер Чандлър сънува битката с Макгрегър
Публикувано на: Март 17, 2024 в 11:00 ч
Шампионът на UFC в лека категория Ислам Махачев се изказа критично за Майкъл Чандлър, който все още чака обещаната битка с Конър Макгрегър.

Според Махачев Чандлър не изглежда добре в светлината на тази ситуация. Майкъл за последно се изправи в октагона на UFC през ноември 2022 г. на UFC 281. Тогава той загуби чрез събмишън в третия рунд от Дъстин Порие. Оттогава, както и от края на прожекцията на The Ultimate Fighter 31, американецът е в очакване на обявената битка с ирландската суперзвезда.

Ислам Махачев смята, че с бездействието толкова дълго в очакване на нещо, което може и да не дойде, Чандлър пропилява безвъзвратно годините си на слава:

"Честно казано, надявам се Чандлър срещу Макгрегър да се случи. Чандлър изглежда много зле в момента. Защото колко години е чакал тази битка ? Всяка вечер си ляга и сънува: „Ще се бия с Конър Макгрегър“. Човече, вече не си млад. Имаш шанс да се биеш с някого и да спечелиш пари. 

И след това можете да се биете с Конър. Чандлър така или иначе загуби последната битка. Загубете още една, вземете парите. Може би, ако загуби отново, тогава Макгрегър ще го види и ще си помисли: "О, добре, мога да победя този човек." 

Това е добра битка за феновете, но не означава нищо в дивизията.", сподели Махачев.

Прав ли е дагестанеца ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес