Зареждане

Културист вярва, че може бие Алекс Перейра

Културист вярва, че може бие Алекс Перейра
Публикувано на: Август 17, 2023 в 08:00 ч
Културистът и звезда от социалните мрежи Брадли Мартин създаде спортове в ММА общността, като заяви, че може да се справи с някои от най-големите имена в бойните спортове. С внушителен ръст от 1.92 см. и тегло от приблизително 113 килограма Мартин безспорно притежава внушителни размери.

Вижте още - Дават големи пари на бодибилдър, за да се бие с Майк Пери

Изглежда обаче, че фитнес гуруто може да е надценил размера си като показател за способността му да се бие с елитни бойци. В скорошни изявления, Мартин не само предложи хипотетична улична битка срещу Нейт Диас, но също така прие предизвикателство от легендата Деметриъс Джонсън.

Твърденията на Мартин взеха по-смел обрат, когато темата се измести към потенциална улична среща с бившия световен шампион в средна категория на UFC, Алекс Перейра.

Любопитен за подробностите, Мартин попита дали битката ще се проведе в Съединените щати или Бразилия, предполагайки, че мястото може да повлияе на резултата срещу един от най-големите нокаутьори в света.

Размишлявайки върху хипотетичния сблъсък, Мартин посочи променливите, които биха могли да повлияят на резултата:

„Да, не знам, човече. Честно казано, зависи. Зависи от неща като времето и други външни фактори. Вятърът, нали знаеш. Да, определено.", каза Мартин за евентуалната битка с Перейра.

Брадли смело твърди, че може да победи Хабиб Нурмагомедов в "улична борба". Провокативното съдържание на Мартин изглежда дразни доста хора.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес