Зареждане

Конър за битка лятото: Имаме потвърждение!

Конър за битка лятото: Имаме потвърждение!
Публикувано на: Март 20, 2024 в 07:40 ч
Бившият шампион на UFC Конър Макгрегър потвърди, че ще се завърне в октагона по-късно това лято - в дългоочакван двубой срещу вечния претендент за титлата в лека категория Майкъл Чандлър, като заяви, че най-накрая е получил потвърждение за завръщането си от промоутъра.

Макгрегър, бивш безспорен шампион в лека и перо категория, е извън битките от 2021 г., като за последно счупи левия си крак при загубата с ТКО в първия рунд от Дъстин Поарие с лекарско спиране.

Що се отнася до Чандлър, основният състезател на Kill Cliff FC все още не се е появявал, откакто се изправи срещу бившия временен шампион в лека категория Поарие през 2022 г., като претърпя загуба в трети рунд със задушаване отзад от общия им противник.

Конър Макгрегър потвърди, че завръщането в UFC е готово

Оставайки неспокоен по отношение на завръщането си в спорта на фона на продължаващото разочарование, 35-годишният Макгрегър изглежда най-накрая е получил пробив относно завръщането си в UFC - твърди, че е получено потвърждение от ръководството относно летния двубой с Чандлър.

"Преди няколко дни получихме потвърждение, че всички схеми са готови", заяви Конър Макгрегър пред ESPN MMA. "И " The Mac" - "The Notorious", ще се завърне в октагона на UFC това лято".

"Замълчи, Майкъл Чандлър - ти си е*ати имбецила", обясни Конър Макгрегър. "Човекът не си затваря устата. Видях го в "Raw" - харесвам Майк - ще го разкъсам. Ще разбия Майк, да! Ако го кажа, ще го направя - ако го кажа, ще го направя. Помнете думите ми."

Загрижен от липсата на напредък по отношение на битката с Чандлър това лято, Макгрегър твърди, че първоначално е бил предвиден да се бие през декември миналата година или през януари, преди да бъдат поставени спирачки на завръщането.

Макгрегър също така разкри нарастващото си разочарование от прекъсването си в спорта, тъй като участва в глобално турне за популяризиране на предстоящото излизане на филма "Road House" - в който дъблинчанинът е в очевидната роля на главен антагонист.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес