Зареждане

Конър Макгрегър срещу Майкъл Чандлър в UFC 303 на 29-ти юни

Конър Макгрегър срещу Майкъл Чандлър в UFC 303 на 29-ти юни
Публикувано на: Април 14, 2024 в 09:43 ч
Дългоочакваният двубой между бившия шампион в две дивизии Конър Макгрегър и бившия претендент за титлата в лека категория Майкъл Чандлър най-накрая е официално обявен след месеци на спекулации - двамата са обявени за главни действащи лица на UFC 303 на 29 юни от T-Mobile Arena по време на International Fight Week в Лас Вегас, Невада.

Макгрегър, бивш безспорен шампион в лека категория и носител на титлата в категория перо, все още не се е бил в октагона, откакто оглави UFC 264 през юли 2021 г., губейки чрез спиране от лекар в първия рунд от Дъстин Поарие, след като счупи левия си пищял и фибула.

Що се отнася до Чандлър, бившият трикратен шампион на Bellator MMA в лека категория не се е появявал на ринга от повече от две години, като загуби в третия рунд със задушаване от гореспоменатия Поарие в демонстративния им мач в "Медисън Скуеър Гардън".

Миналата година отборът на Чандлър постигна впечатляваща победа над отбора на Макгрегър в риалити шоуто The Ultimate Fighter 31, като се очакваше скоро след това двамата да се изправят в жестока битка.


Главният изпълнителен директор на UFC, Дана Уайт, потвърди завръщането на Конър Макгрегър в петрундов двубой в полусредна категория срещу Майкъл Чандлър по време на пресконференцията след края на UFC 300 тази вечер.

Без победа от 2020 г. насам, последната победа на Макгрегър дойде под формата на зашеметяващ 40-секунден нокаут с ритник и удари над Доналд Сероне в последното му предизвикателство в полусредна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес