Зареждане

Конър Макгрегър: Ще направя Майкъл Чандлър труден за разпознаване

Конър Макгрегър: Ще направя Майкъл Чандлър труден за разпознаване
Публикувано на: Април 20, 2024 в 13:00 ч
Конър Макгрегър тренира усилено за своето завръщане и веднага прогнозира как ще се справи със следващия си съперник.

Нямаше да е Макгрегър, ако не прибегне до глупости и в същото време смела прогноза, пълна с насилие. "The Notorious" има двубой с Майкъл Чандлър, официално потвърден за юни (най-накрая) и следователно обещава на феновете, че ще видят най-доброто завръщане от всички. Много е възможно той да получи бонус за представяне на вечерта, ако вярваме на думите му.

Разбира се, ще зависи и от Чандлър как ще подходи към тази битка. Ако иска да изненада от самото начало, може да пренесе двубоя на земя и там да надвие ирландеца. По-вероятно е обаче и той да иска да представи качествен спектакъл на публиката, така че ще остави нещата в стойка. В такъв случай би трябвало Макгрегър да държи козовете.

Двубоят между двамата бойци, които между другото ще се изправят един срещу друг в полусредна категория (до 77 кг), ще се проведе на 29 юни по време на International Fight Week на турнира UFC 303. Каква е прогнозата на ирландеца ? Брутално пребиване на Чандлър и нокаут с ритник в главата:

„Сега съм Терминатор. Имам титаниев прът, който стига до коляното и до костта, чак до глезена ми. Този прът е нечуплив. Искам и ще работя за вкарването на този ритник с този стоманен прът в моя крак срещу противник и да го нокаутирам. Искам да видя снимка на себе си в октагона със счупен крак и след това искам да видя снимка на себе си в октагона с крак, увит около врата или главата на опонента ми. 

Майкъл Чандлър е идеалният тип опонент за мен, защото той обича да бъде бит, а аз съм човек, който обича да бие някого. Така че с удоволствие го разбивам така, че дори вкъщи да не го познаят. Ще спечеля с нокаут с ритник в главата. Изпробвам новия си стоманен крак и удрям Чандлър право в корема с него. Когато духът му напусне тялото му, той се вижда проснат на пода. 

Това е моето време да блесна. И наистина блестя. Това ще бъде най-голямото шоу, което феновете могат да получат. "Mystic Mac" се завърна, бейби, запомнете думите ми!“, каза Макгрегър.

Ще успее ли Конър да бие Чандлър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес