Зареждане

Конър Макгрегър иска 3, а не 5 рунда при завръщането си за UFC

Конър Макгрегър иска 3, а не 5 рунда при завръщането си за UFC
Публикувано на: Март 22, 2024 в 02:00 ч
Ирландската суперзвезда се завръща в октагона!

Конър Макгрегър потвърди, че ще се изправи срещу Майкъл Чандлър през лятото. "The Notorious" би предпочел първата му битка да бъде три рунда, а следващите да бъдат по 5 рунда. Макгрегър планира да се бие два пъти тази година, като по този начин завърши настоящия си договор с UFC, а след това да договори нов.

В момента Конър обикаля света с премиерите на филма "RoadHouse", който дебютира в Amazon Prime на 21 март. Почти сигурно Макгрегър ще е главна битка за някоя от галавечерите през юни, но той не иска битката да бъде 5-рундова, защото е отсъствал вече близо 3 години.

"Вижте Антъни Джошуа сега, когато той се бие редовно. Гледах го близо до ринга. Бум, бум, бум, с всеки удар ставаше все по-прецизен. Активността поражда качество. Връщам се след години пауза. Сега правя спаринги и тренировки. Чувствам се добре, но ще трябва да развия тази редовна прецизност. 

Не сме обсъждали теглото. Развълнувах се от новината и не говорих за килограмите. Честно казано, не съм стъпвал на кантара от последния ми двубой с Дъстин Порие. От кантара преди последната битка не съм докосвал кантара нито веднъж. Така че не знам, ще видим.

Колкото до рундовете, може би ще им кажа: "Слушайте, този път ще се бия три рунда." Защото сега ще се бия 3 рунда много ефективно, вместо да се насилвам да се бия 5 рунда. Ако започна да се подготвям за 5 рунда сега, няма да съм толкова експлозивен в първите 3 рунда. 

Бих предпочел да усъвършенствам битката от 3 рунда, да подходя към нея с прецизност и свежест, за да свикна отново с нея. Чандлър веднага ще започне да оказва натиск. Ще трябва, това е неговият стил. Така че мисля, че три рунда биха били идеални.", сподели Макгрегър.

Ще успее ли Макгрегър да бие Чандлър ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес