Зареждане

Камару Усман: Гейджи трябваше да събаря Холоуей в UFC 300

Камару Усман: Гейджи трябваше да събаря Холоуей в UFC 300
Публикувано на: Април 19, 2024 в 16:00 ч
Камару Усман вярва, че бърканията в очите на Джъстин Гейджи от Макс Холоуей повлияха на резултата от битката. 

Миналия уикенд Гейджи и Холоуей се биха на UFC 300, което се проведе в Лас Вегас. Холоуей нокаутира Гейджи в последната секунда на битката за пояса на BMF (Най-лошо копеле). В края на първия рунд Макс беше наранил сериозно опонента си, като нанесе въртящ се ритник в носа.

Приятелят и тренировъчен партньор на Гейджи, бившият шампион Камару Усман, говори по въпроса. Той заяви в подкаста "Pound 4 Pound", че както нараняването на носа, така и двете бъркания в очите можеха значително да променят хода на тази битка.

"Не можем да забравим факта, че този човек получи ритник в носа. Вероятно в края на първия рунд, секунди преди края или в момента на финалната сирена. Гейджи отнесе ритник в носа, което изигра огромна роля в по-нататъшния ход на битката, защото оттам нататък той не можеше да диша както искаше.

Освен това трябва да обърнем внимание на бърканията в очите. Това бяха просто фаулове по учебник, но не е като Макс да го направи злонамерено или нарочно. Просто се случи. Тези неща се случват и могат да променят изхода от битка. Той загуби в битката, защото не се адаптира правилно.

Мисля, че Джъстин е адски силен човек, затова той е любимият боец на любимия ти боец. Той толкова много обича да прави шоу, че си казва: „Добре, платихте, за да видите този тип битка, така че аз ще ви покажа този тип битка.“
Той наистина е такъв тип боец и имах чувството, че можеше да коригира стратегията си. 

Той е борец. Тази битка щеше да е напълно различна история, ако Джъстин беше слязъл в краката и беше свалил Макс веднъж или два пъти. Гейджи щеше да успее да го събори. Той можеше на 100% да го свали.", сподели Усман.

Къде сгреши Гейджи в битката с Холоуей ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес