Зареждане

Иржи Прохазка нокаутира Александър Ракич

Иржи Прохазка нокаутира Александър Ракич
Публикувано на: Април 14, 2024 в 04:51 ч
Иржи Прохазка нокаутира Александър Ракич.

Бившият шампион сподели клетката с Ракич в главната битка на прелимите на UFC 300, което се провежда в Лас Вегас. Биткaта в полутежка категория приключи във втория рунд, след като Прохазка засипа Ракич с удари и принуди рефера да спре битката.

Победата не дойде лесно за Прохазка, който отнесе много лоу кикове от Ракич и едвам ходеше. Иржи преследваше Ракич в първия рунд, но Александър беше този, който вкара повече удари и лоу кикове. В края на рунда Иржи го нарани, но Ракич му отвърна. Този рунд отиде за Александър.

Във втория рунд Иржи реши да вдигне оборотите. Ракич отново заложи на тази стратегия от първия рунд, но Прохазка хвърли всичко в търсене на нокаута. Той рискува и влезе в размени, за да постигне целта си. Прохазка нарани Ракич с комбинация, след което не му даде да диша.

Иржи го преследваше като акула надушила кръв и събори Ракич на земята. Там той му вкара тежък граунд енд паунд и принуди Хърн Дийн да спре битката в четвъртата минута на втория рунд.

С тази победа Прохазка се върна към победите, след като преди това Алекс Перейра го победи. Ракич от своя страна навлиза в серия от 2 загуби. Иржи си пожела битка за титлата в следващото си влизане в клетката.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес